VI ÄR SEGERS

Vi förhöjer restaurangupplevelsen – vill du också vara med?

Vi på Segers går till jobbet varje dag för att göra allt vi kan för att höja restaurangupplevelsen. Med trendskapande kockrockar, förkläden med nytänk och bekväma byxor får kockar och serverings-personal smarta, snygga, moderna och funktionella arbetskläder som helt enkelt hjälper dem att prestera på max.

Vi söker nu en nyckelperson för tillväxt

Med trolig bostadsort Stockholm söker vi nu en positiv och energisk säljare. Du är en grym nätverkare och relationsbyggare, har erfarenhet av restaurangbranschen och är självgående. Naturligtvis matchar din personlighet även våra kärnvärden Nördig – Problemlösare – Steget före. Är du dessutom intresserad av textil och kläder så är det här jobbet för dig.

Om jobbet

Ditt arbete innebär kort och koncist att du skall sälja in Segers till så många kunder som det bara går. Du skapar, driver, avslutar och utvecklar affärer med både nya och befintliga kunder. Du utgår ifrån ditt hemma kontor men självklart är det ute på fältet som du kommer att tillbringa mesta delen av din arbetstid. Själv och tillsammans med våra partners bearbetar du slutkunder inom besöksnäringen – restauranger, hotell, caféer, etc. – med målsättningen att du skall ta en stark, naturlig plats i branschen.

Resor utanför Stockholm (med omnejd) ingår i tjänsten. Dels till huvudkontoret i Borås, dels till andra nyckelorter såsom Visby, Åre och Båstad.

Du rapporterar till Sales Area Manager Partners men kommer ha ett tätt samarbete även med andra nyckelpersoner.

Om Segers

Segers är ett familjeföretag med samma filosofi som vid starten 1943 – att utveckla snygga och funktionella arbetskläder för kök, restaurang, hotell och vård.

Vårt varumärke är marknadsledande inom HoReCa (hotell, restaurang, café) och engagerade som sponsorer till bl.a. Svenska Kocklandslaget, Årets Kock, Svenska Konditorlandslaget och Årets Konditor.

Segers produktion sker i egna fabriker i Ukraina och Pakistan medan produktionsplanering och inköp sker från Segers anläggning i Estland. Segers hemmamarknad är Norden och utöver detta finns säljkontor i Estland för marknaden i Baltikum samt ett säljkontor i Holland för Benelux-länderna. Totalt antalet anställda i koncernen med produktionspersonal är vi ca 450 personer. Segers omsätter cirka 100 MSEK och vi har en stark plan för tillväxt. På huvudkontoret i Borås arbetar ca 25 personer med försäljning, produktutveckling, IT, inköp, ekonomi samt marknadsföring.

Om du är personen som passar in på ovan beskrivning och är sugen på en spännande roll så skicka din ansökan med personligt brev och CV till

Anna-Karin Sandberg,
Sales Area Manager Partners:
anna-karin.sandberg@segers.com.
Anna-Karin finns även tillgänglig
per telefon på 072-743 10 14.

Vi ser fram emot din ansökan senast 2022-04-30. Vänta dock inte för länge, då vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan detta datum.